Hvordan fungerer SSRS-abonnement?
Hvordan fungerer SSRS-abonnement?

Video: Hvordan fungerer SSRS-abonnement?

Video: Hvordan fungerer SSRS-abonnement?
Video: Шашлык из СССР, Вареная баранина в казане, Мясо на вертеле. 2024, Marts
Anonim

Rapport Abonnement er - en magtfulde mulighed tilgængelig i SQL Indberetning Tjenester . SSRS-abonnementer tillader brugeren at skabe rapporter uden interaktion med Report Manager, BIDS eller Rapportbygger.

På samme måde spørger folk, hvad er SSRS-abonnement?

EN Reporting Services abonnement er en konfiguration, der leverer en rapport på et bestemt tidspunkt eller som reaktion på en hændelse og i et filformat, som du angiver. Abonnementer kan bruges til at planlægge og automatisere leveringen af en rapport og med et specifikt sæt af rapportparameterværdier.

Man kan også spørge, hvad er forskellen mellem abonnement og datadrevet abonnement i SSRS? Der er to hovedsmagsvarianter af SSRS abonnementer : standard og data - drevet . Det skal bemærkes, at data - drevne abonnementer er kun tilgængelige i Enterprise Edition. Det vigtigste forskel mellem dem er det med data - drevne abonnementer du kan bruge en forespørgsel som kilde til rapportparametrene.

I betragtning af dette, hvordan kontrollerer jeg mit SSRS-abonnement?

Du kan bare ikke gøre det i Report Manager. Men husk, at Report Manager kun er en frontend til en SQL Server-database kaldet ReportServer. Der finder du abonnementer du søger. Du kan forespørge i kataloget, abonnementer og brugertabeller, sammen med et par andre, hvis du ønsker planlægning og statusoplysninger.

Hvad er de forskellige typer abonnementer i SSRS?

SSRS giver dig mulighed for at oprette to typer af abonnementer , f.eks. standard abonnementer og datadrevet abonnement . Standard abonnement er oprettet af enhver bruger, der har "Administrer individ abonnementer " eller "Se en rapport"-tilladelser med statiske værdier for parametrene.

Anbefalede: