Hvad betyder Ln i matematik?
Hvad betyder Ln i matematik?

Video: Hvad betyder Ln i matematik?

Video: Hvad betyder Ln i matematik?
Video: Defining the natural logarithm 2024, Kan
Anonim

Den naturlige logaritme er logaritmen e. Det er det omvendte af eksponentialfunktionen ex. I Calculus og Precalculus klasser betegnes det ofte ln . Generelt, ifa>0, a≠1, så er den omvendte funktion axe "logaritmen a", loga(x).

Desuden, hvad betyder naturlig log?

Naturlig logaritme . Det naturlig logaritme af et tal er x logaritme til grundtallet e, hvor e er den matematiske konstant omtrent lig med 2,718. Det er normalt skrevet ved at bruge den stenografiske notation lnx, i stedet for log eks som du kunne forvente.

Desuden, hvad er en log-in-matematik? I matematik , er logaritmen den omvendte funktion til eksponentiering. Det betyder, at logaritmen af et givet tal x er den eksponent, som et andet fast tal, grundtallet b, skal hæves til for at producere det tal x.

Hvad er ln og log angående dette?

Som regel log (x) betyder basis 10-logaritmen; det kan også skrives som log 10(x). ln (x) betyder basis-e-logaritmen; det kan også skrives som log e(x). ln (x) fortæller dig, hvilken potens du skal hæve e for at opnå tallet x.

Hvad står Ln for?

Den naturlige log er det omvendte af e, et fancy udtryk for det modsatte. Når vi taler om fancy, er det latinske navn logarithmusnaturali, hvilket giver forkortelsen ln . Nu hvad gør betyder denne omvendte eller modsatte ting? ex lader os tilslutte tiden og få vækst. ln (x) ? lader os tilslutte vækst og få den tid, det ville tage.

Anbefalede: