Hvad er en cirkulær sløjfe?
Hvad er en cirkulær sløjfe?

Video: Hvad er en cirkulær sløjfe?

Video: Hvad er en cirkulær sløjfe?
Video: DIY-håndværk - Hvordan man Laver Enkle, Let Bue/ Bånd 2024, Kan
Anonim

EN cirkulær løkke . Som et andet eksempel på magnetfeltet af en bevægelig ladning betragter vi en cirkulær løkke med radius r, der bærer en strøm I, som i fig. Bemærk, at dette er magnetfeltet lige i midten af sløjfe , og væk fra midten ændrer magnetfeltet sig i både størrelse og retning.

I betragtning af dette, hvad menes der med cirkulær løkke?

Noget der har en form, rækkefølge eller bevægelsesvej, dvs cirkulær eller buet over sig selv. Elektricitet Et lukket kredsløb. Computere En sekvens af instruktioner, der gentages enten et angivet antal gange, eller indtil en bestemt betingelse er opfyldt. EN sløjfe -formet intrauterin enhed.

Og hvordan finder man magnetfeltet i en cirkulær sløjfe? Retningen af det magnetiske felt af hver sektion af den cirkulære løkke kan findes ved at bruge den højre tommelfinger.

  1. I midten af den cirkulære sløjfe er magnetfeltlinjerne lige.
  2. Hvert segment af cirkulær sløjfe, der bærer strøm, producerer magnetiske feltlinjer i samme retning som i sløjfen.

Simpelthen så, hvad er en strømførende cirkulær sløjfe?

EN cirkulær løkke består af et stort antal meget små lige ledninger. Et magnetfelt frembringes af anelektrisk nuværende flyder gennem en cirkulær coil ofwire. Hver lille sektion af strømføring ledning bidrager til magnetiske feltlinjer.

Hvad er en loop i fysik?

EN sløjfe er enhver lukket vej i et kredsløb. EN sløjfe er en lukket sti dannet ved at starte ved en knude, passere gennem et sæt knudepunkter og vende tilbage til startknudepunktet uden at passere gennem en knude mere end én gang.

Anbefalede: