Er dichlorethen polært?
Er dichlorethen polært?

Video: Er dichlorethen polært?

Video: Er dichlorethen polært?
Video: Dipolcharakter von cis- und trans-Dichlorethen 2024, Kan
Anonim

Tager 1, 2- dichlorethen som et eksempel: Begge isomerer har nøjagtig de samme atomer forbundet i nøjagtig samme rækkefølge. Forskellen mellem de to er, at cis-isomeren er en polar molekyle, hvorimod trans-isomeren er ikke- polar.

Er c2cl2h2 også polær?

Spørgsmål: For C2H2Cl2 hvis de er arrangeret med de to H ved siden af hinanden og de to Cl ved siden af hinanden (i cis-arrangement), resulterer det i en polar molekyle.

Ligeledes er C2H4Cl2 polær eller upolær? f.eks. C2H4Cl2 : Molekylet til venstre ser ud til at have C-Cl-dipolerne i annulleringsposition, så der ville ikke være noget net dipol , men molekylet roterer omkring C-C-bindingen, så de kun ophæves i korte perioder. Ved alle andre mulige konfigurationer tilføjer de to dipoler et net dipol , så dette er en polar molekyle.

Heri, er ch2ccl2 polær?

De individuelle bindinger inden for dichlormethan er noget polar på grund af elektronegativitetsforskellene mellem C&H og mellem C&Cl, så ja, det er polar på obligationsniveau. Dog nettet polaritet er ret lille, så molekylet er knap polar.

Hvordan kan et molekyle være polært og upolært?

EN molekyle kan have polar obligationer og stadig være ikke-polær . Hvis polar bindinger er jævnt (eller symmetrisk) fordelt, ophæver bindingsdipolerne og skaber ikke en molekylær dipol.

Anbefalede: