Er et grantræ et fyrretræ?
Er et grantræ et fyrretræ?

Video: Er et grantræ et fyrretræ?

Video: Er et grantræ et fyrretræ?
Video: Kundskabens træ (1981) - Officiel trailer 2024, Kan
Anonim

Selvom begge dele gran og fyrretræer er nåletræer, bærende kogler og medlemmer af samme plantefamilie, Pinaceae, er deres plantegruppenavne forskellige. Grantræer er medlemmer af slægten Abies; hvorimod fyrretræer tilhører Pinus.

Så hvilken slags træ er et grantræ?

nåletræ

Derudover, hvilken slags fyrretræer har lange nåle? Langblad fyrretræ (Pinus palustris) har nåle 8 til 18 tommer lang og vokser med en hastighed på 24 til 36 tommer om året. Denne indfødte i det sydøstlige USA giver kegler om efteråret eller vinteren. Torrey fyrretræ (Pinus torreyana) bjørne nåle 8 til 13 tommer lang og vokser med en hastighed på 36 tommer om året.

Udover dette, er et nåletræ et fyrretræ?

EN nåletræ er enhver stedsegrøn, der formerer sig via frø spredt via "kogler": En gran er en specifik art af nåletræ , som er en fyrretræ , selvom der findes mange forskellige slags graner og fyrretræer.

Hvilke fyrretræer er giftige?

Nålene på mange fyrretræer er giftige og kan være farlige, især for kvæg og andre husdyr. Nogle planter mærket som fyrretræer, bl.a Norfolk Island fyrretræ ( Araucaria heterophylla ) og Taksfyr ( Podocarpus macrophyllus ), er ikke ægte fyrretræer, men begge indeholder giftige forbindelser og bør plantes med omhu.

Anbefalede: