Hvornår skal frøplanter fjernes fra varmemåtten?
Hvornår skal frøplanter fjernes fra varmemåtten?

Video: Hvornår skal frøplanter fjernes fra varmemåtten?

Video: Hvornår skal frøplanter fjernes fra varmemåtten?
Video: Hvordan man spire sine frø! 2024, Kan
Anonim

Svar: Ja. Forlad varmemåtte tændt og indstillet til samme temperatur 24 timer i døgnet indtil den frø spire. Ideen om at slukke for den om natten stammer normalt fra observationen af, at jorden afkøles om natten og varmes op igen om dagen, takket være solen.

Har frøplanter desuden brug for varmemåtte?

Spiringsanvisninger for mange frø anbefaler dyrkning på frøplanter ved en køligere temperatur, når de er spiret. Da de fleste frøplanter vil ikke brug for at blive på varmemåtte lang, en enkelt varmemåtte kan hjælpe med at starte nok frø til at fylde snesevis af lejligheder.

På samme måde, hvilken temperatur er for varm til, at frø kan spire? Bønner vil for eksempel kun spire hvis jorden temperatur er over 60 grader F og ikke varmere end 95 grader F. Du kan bruge et komposttermometer til at måle jord temperaturer . Der er også et "optimum temperatur "hvorpå frø spirer lettest.

Derudover, hvor varme bliver frøplantevarmemåtter?

Frøplante varmemåtter er designet til at hæve rodzonetemperaturerne ca. 10 til 20 grader Fahrenheit over den omgivende lufttemperatur.

Hvordan holder du frøplanter varme indendørs?

Beholde Det er for køligt For at frø kan spire, skal de fleste beholdes varm fra 65 til 75 F. Et yndet sted at gøre dette er på toppen af køleskabet. Der er særlige, opvarmning ? frøplante måtter, som du kan købe til at lægge under dine frø. Du kan også bruge et lille varmelegeme sæt på en timer placeret ved siden af din frøplanter.

Anbefalede: