Er tjenester heterogene?
Er tjenester heterogene?

Video: Er tjenester heterogene?

Video: Er tjenester heterogene?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Mens produkter kan være homogene og masseproducerede, er det samme ikke tilfældet tjenester . Begrebet heterogenitet beskriver det unikke ved service tilbud (også kendt som variabilitet). I betragtning af det tjenester er heterogen , er det vigtigt, at hver eneste kunde modtager fremragende service.

Hvad angår dette, hvorfor er tjenester heterogene?

heterogenitet . Grundlæggende egenskab ved tjenester hvilket resulterer i variation fra en service til en anden, eller variation i samme service fra dag-til-dag eller fra kunde-til-kunde. Heterogenitet gør det svært for en virksomhed at standardisere kvaliteten af dens tjenester . Det modsatte af homogenitet.

Udover ovenstående, hvad er en heterogen? Ordet heterogen er et adjektiv, der betyder sammensat af forskellige bestanddele eller uens komponenter. I kemi anvendes ordet oftest om en heterogen blanding. En blanding af sand og vand er heterogen . Beton er heterogen . I modsætning hertil, en homogen blandingen har en ensartet sammensætning.

Hvad er serviceheterogenitet?

Heterogenitet , også kendt som variabilitet, beskriver det unikke ved service tilbud. Begrebet heterogenitet beskriver det unikke ved service tilbud (også kendt som variabilitet). Mange tjenester betragtes som heterogen er typisk modificeret til hver forbruger eller situation.

Hvad er et heterogent produkt?

Heterogene produkter er Produkter med egenskaber, der er væsentligt forskellige fra hinanden, hvilket gør det vanskeligt at erstatte en produkt for en anden. Et eksempel på en heterogent produkt er en computer. Du kan virkelig ikke erstatte en pc med en Mac, fordi hver computerplatform er for forskellig.

Anbefalede: