Hvad betyder Circumcenter?
Hvad betyder Circumcenter?

Video: Hvad betyder Circumcenter?

Video: Hvad betyder Circumcenter?
Video: #Mathsfunde #circumcentre 2024, Kan
Anonim

Definition af circumcenter .: det punkt, hvor de vinkelrette halveringslinjer på siderne i en trekant skærer hinanden, og som er lige langt fra de tre hjørner.

Udover dette, hvad er meningen med Circumcentre?

Et af flere centre trekanten kan have, den circumcenter er det punkt, hvor de vinkelrette halveringslinjer i en trekant skærer hinanden. Det circumcenter er også midten af trekantens omskrevne cirkel - cirklen, der går gennem alle tre af trekantens hjørner.

Ydermere, hvad er Circumcenters egenskaber? Det circumcenter er i skæringspunktet mellem de vinkelrette halveringslinjer på trekantens sider. Det circumcenter af en retvinklet trekant falder på siden modsat den rette vinkel. Midten af en trekant er altid inde i den. Incentret er hvor alle halveringslinjerne i trekantens vinkler mødes.

Desuden, hvad betyder Circumcenter i matematik?

Circumcenter . Gælder normalt for en trekant, men også for regulære polygoner. Punktet, hvor de tre vinkelrette halveringslinjer på siderne i en trekant mødes. Også midten af den omskrevne cirkel. Et af en trekants samtidighedspunkter.

Hvad menes der med Ortocenter?

Det ortocenter er samtidighedspunktet for de tre højder i en trekant. Da en trekant har tre hjørner, har den også tre højder. En højde er defineret som et vinkelret segment tegnet fra toppunktet af en trekant til linjen, der indeholder den modsatte side.

Anbefalede: