Hvor langt er Berryessa-søen fra Sacramento?
Hvor langt er Berryessa-søen fra Sacramento?

Video: Hvor langt er Berryessa-søen fra Sacramento?

Video: Hvor langt er Berryessa-søen fra Sacramento?
Video: Utroligt, kæmpe hul i en sø i Californien - Lake Berryessa, Glory hole 2024, Kan
Anonim

Gå mod øst på 128 for at komme til Markley Cove eller nordpå for at komme til Lake Berryessa's vestkysten. Fra Sacramento område, tag Interstate 80 mod vest til Interstate 505 og gå derefter nordpå til Winters. Ved Winters tag vestpå ad Highway 128 til Berryessa-søen.

At komme til Berryessa-søen.

Sacramento*
Miles 43
Timer 1
min. 03

Også spurgt, er Lake Berryessa farlig?

Rapporten rangeret Berryessa-søen som de fleste farlig sø i det nordlige Californien baseret på antallet af bådrelaterede ulykker, kvæstelser og dødsulykker i 2003.

Ved siden af ovenover, hvor går Lake Berryessa-hullet hen? Dette er 'The Glory' Hul ' kl Berryessa-søen . Officielt er dens navn 'Morning Glory Spillway', som den hul er faktisk et unikt udslip for sø og Monticello Dam. Når vandstanden stiger over 440 fod, begynder vandet at løbe ned hul og ind i Putah Creek, hundreder af fod under.

Spørgsmålet er også, hvad er mysteriet med hullet i Lake Berryessa Californien?

Der er en mystisk hul i Berryessa-søen i Californien . Det er ikke en overnaturlig hvirvelstrøm, en dæmons mund eller en portal ind i helvede eller en fjerde dimension. Det uhyggelige vil nok heller ikke suge dig ind i det. Det er bare et rigtig stort afløb kaldet et overløb.

Hvor langt er Berryessa-søen fra Napa?

Berryessa-søen er cirka 45 minutters kørsel fra Napa langs det landlige, switchback CA 121-North. Hvis du er på besøg Napa Valley og bliver Upvalley, kan du også nå Berryessa-søen fra Rutherford langs CA-128 E.

Anbefalede: