Hvad er forskellen mellem neutral og fase?
Hvad er forskellen mellem neutral og fase?

Video: Hvad er forskellen mellem neutral og fase?

Video: Hvad er forskellen mellem neutral og fase?
Video: Ground Neutral and Hot wires explained - electrical engineering grounding ground fault 2024, April
Anonim

Fase og neutral er begge konduktører. Den eneste forskel mellem fase og neutral er det neutral er jordet ved fordelingspanelet. Dette er et enkeltpunkts jord, så teknisk set løber der ingen strøm på jorden.

Hvad er jordneutral fase?

Neutral er en kredsløbsleder, der normalt fuldender kredsløbet tilbage til kilden. Neutral er normalt forbundet til jord ( jorden ) ved det elektriske hovedpanel, gadefald eller måler, og også ved forsyningens sidste nedtrapningstransformator.

For det andet, er neutral og jord det samme? Det kan oplyses Neutral kan jordes, men Jord er ikke neutral . EN Neutral repræsenterer et referencepunkt i et elektrisk distributionssystem. EN Jord repræsenterer en elektrisk vej, der normalt er designet til at føre fejlstrøm, når der opstår et isolationsnedbrud i elektrisk udstyr.

Derfor, hvad er elektrisk neutral?

Neutral er en kredsløbsleder, der normalt fører strøm tilbage til kilden og er forbundet til jord (jord) ved hovedledningen elektriske panel. Neutral ledning bruges, når 1-faset belastning kræves til husholdningsformål.

Hvad er forskellen mellem enkeltfaset og trefaset?

Det enkelt - fase strømforsyningen har en særskilt bølgecyklus, hvorimod; tre fase har tre distinkte bølgecyklusser. Enkelt fase kræver enkelt ledning til at forbinde kredsløbet, mens; 3- fase har brug for 3-ledere. Spændingen af enkelt fase er 230V, hvorimod tre fase spændingen er 415V.

Anbefalede: