Hvad betyder 4-polet isolator?
Hvad betyder 4-polet isolator?

Video: Hvad betyder 4-polet isolator?

Video: Hvad betyder 4-polet isolator?
Video: Electric Insulators | Why are they Crucial? 2024, Kan
Anonim

Hvad er -en 4 polet isolator ? An isolator Som indeholder 4 poler er betegnes som en 4 - pol isolator . I denne form for elektrisk isolator , tre stænger brug isolator og resterende én pol vilje være neutral. Denne type isolator er bruges til at forbinde en elektrisk komponent med 230V og klassificeret med en enkelt fase.

Tilsvarende, hvad betyder 4-polet i elektriske termer?

Det dybest set midler at en elektriske maskine (motor eller generator) har fire magnetisk stænger som vist i dette tværsnit: [1] Der er fire magnetisk stænger på rotoren (den indre del, der drejer med akslen): to nord stænger og to sydpå stænger.

Derudover, hvad betyder 3-polet isolator? MK Tre polet Ventilator Isolator giver en sikker og enkel metode til at isolere mekaniske ventilatorenheder og er især anvendelig i badeværelser, toiletter, depotrum og kældre, hvor der er lidt eller intet naturligt lys. 4857 fanen isolator kan bruges som dobbelt pol eller trepolet isolator.

Ligeledes, hvad er forskellen mellem 3 polet og 4 polet?

3 polet MCCB betyder tilslutning af tre ledninger til tre fasesystem (R-Y-B Fase). Ansøgning: Tre Kun faseforsyning (Uden neutral). I 4 - Pol MCCB er den neutrale pol har også beskyttende frigivelse som i fase stænger . Ansøgning: Tre Faseforsyning med neutral.

Hvad er forskellen mellem TPN og firepolet MCCB?

TPN betyder tredobbelt Pol (TP)+ Neutral(N), som er 3 faser og neutral, men beskyttelsen gives kun for tre faser og i 4 polet MCB beskyttelse gives til alle 3 faser samt neutral.. Hej, I tilfælde af 4 polet MCB formålet er ikke at beskytte det neutrale, men det er snarere at isolere det neutrale.

Anbefalede: