Hvad er den bedste lette rustning i Fallout New Vegas?
Hvad er den bedste lette rustning i Fallout New Vegas?

Video: Hvad er den bedste lette rustning i Fallout New Vegas?

Video: Hvad er den bedste lette rustning i Fallout New Vegas?
Video: Top 5 Best Armor in Fallout New Vegas 2024, Kan
Anonim

Det bedst er den kinesiske Stealth Rustning . Den er inde Falde ud : New Vegas samt udvidelse af Falde ud 3. Hvis du ønsker dette rustning , gå til Hoover Dam.

På samme måde spørger folk, hvad er den bedste rustning i Fallout New Vegas?

Med hensyn til DT er der Power Rustning - fraktionsfri T-45D, Brotherhood T-51B og Advanced, som er store på højere niveauer. Forstærket kamp Rustning er pæn godt for medium rustning også.

Man kan også spørge, hvordan får man Gannon-familiens Tesla-rustning? Du kan opnå det her rustning ved at fuldføre For Auld Lang Syne og overbevise Arcade om at blive med resterne til kampen, og også overbevise resten om at kæmpe for NCR, så når du forlader Remnants Bunker og går udenfor, dukker han op og bærer Gannon familie Tesla panser , på hvilket tidspunkt du

Med hensyn til dette, hvor er den bedste kraftrustning i Fallout New Vegas?

  • Body--Deathclaw forbjerg - Kan findes på den umarkerede placering, som findes på den anden side af floden lige øst for Cliffside Prospector Camp (kun rustningen, ingen hjelm).
  • Hjelm--Silver Peak Mine - Kan findes i det nordvestlige hjørne, på det øverste niveau.

Hvor får jeg fat i Elite riot gear?

Det Elite riot gear er en rustningsdragt i Fallout: New Vegas-tilføjelsen Lonesome Road. Det er placeret på øverste etage af Third Street Municipal Building, på en død NCR Optøjer Kontrol Trooper.

Anbefalede: