Hvad er et elektrisk højt ben?
Hvad er et elektrisk højt ben?

Video: Hvad er et elektrisk højt ben?

Video: Hvad er et elektrisk højt ben?
Video: Derfor kan hestehuller være livsfarlige 2024, Kan
Anonim

Høj - ben delta (også kendt som vild- ben , stikker ben , bastard ben , høj - ben , orange- ben eller rød- ben delta) er en type elektriske servicetilslutning for trefaset elektrisk elinstallationer. Den trefasede strøm er tilsluttet i delta-konfigurationen, og midtpunktet af en fase er jordet.

I forhold til dette, hvad er formålet med et højt ben?

Den oprindelige formålet med et "højt ben " tjenesten var at levere motorbelastninger og belysning fra en enkelt service. Som skrevet ovenfor er motorer dumme. Hvis fase til fase spændingen er i motorens tolerance, vil de køre fint. TILSLUT IKKE NOGEN 120 VOLT TIL NEUTRAL, LÆSER TIL HØJT BEN.

Ved også, hvad et ben er i elektrisk? Varm er enhver leder (ledning eller på anden måde) forbundet med en elektriske system, der har elektrisk potentiale i forhold til elektriske jord eller neutral. Ben som i hot ben ” refererer til en af flere varme ledere i en elektriske system.

Tilsvarende, hvilken fase er det høje ben?

Generelle bemærkninger. Det høj - ben eller fase med den højere spænding som målt til neutral er traditionelt blevet betegnet " Fase B”. En ændring til 2008 NEC tillader nu højt ben af en firetråds tre- fase delta-tjenesten skal mærkes som "C" fase i stedet for "B" fase.

Hvad betyder 415v?

Trefaset elektrisk strøm er en almindelig metode til vekselstrømsproduktion, transmission og distribution. Det er en type flerfasesystem og er den mest almindelige metode, der bruges af elektriske net over hele verden til at overføre strøm. Det er bruges også til at drive store motorer og andre tunge belastninger.

Anbefalede: