Hvordan behandler du kalkstensbordplader?
Hvordan behandler du kalkstensbordplader?

Video: Hvordan behandler du kalkstensbordplader?

Video: Hvordan behandler du kalkstensbordplader?
Video: How to Seal and Clean Your Natural Stone Countertop 2024, Kan
Anonim

Men med den rigtige tætningsmasse og ordentlig pleje, kalksten bordplader kan holde i årtier. Daglig rengøring: Brug aldrig skrappe eller sure rengøringsmidler på kalksten bordplader . Vælg en reklame kalksten rengøringsmiddel eller opvaskemiddel og varmt vand. Rengør dagligt efter tilberedning af mad med en blød klud.

Hvordan kan vi så beskytte kalksten?

Bygninger og statuer bygget af kalksten kan beskyttes mod forurening ved at påføre et tyndt enkelt lag af en vandafvisende belægning, ifølge ny forskning. Forskere udviklede en ny måde at minimere kemiske reaktioner, der forårsager kalksten bygninger forringes.

Efterfølgende er spørgsmålet, er kalksten dyrere end granit? Granit er meget hård, hvilket gør det sværere at bryde og arbejde. Disse faktorer påvirker finalen pris af stenen så selvom kalksten er generelt mere overkommelig, en sjælden kalksten der er rejst langt kan være dyrere end en lokal marmor.

Spørgsmålet er også, er kalksten god til badeværelses bordplader?

Også, kalksten er en meget holdbar sten at have i din bordplader , både i køkkenet og badeværelse . Sammenlignet med hårdere sten som granit, kalksten har en tendens til let at ridse. Dette er fordi kalksten er et bøjeligt materiale og kan lettere ridses eller endda misfarves.

Hvordan fjerner du pletter fra kalksten?

Hvis tælleren har svær pletter , du kan fjerne dem med en hydrogenperoxid- og melblanding, som kaldes et omslag. For at lave opløsningen skal du kombinere ¾ kop mel og hydrogenperoxid. Bland derefter begge ingredienser, indtil de danner en pasta. Gnid til sidst pastaen på plet og lad det tørre.

Anbefalede: