Hvad betyder begrebet dobbeltstrøms plasmabueskæring?
Hvad betyder begrebet dobbeltstrøms plasmabueskæring?

Video: Hvad betyder begrebet dobbeltstrøms plasmabueskæring?

Video: Hvad betyder begrebet dobbeltstrøms plasmabueskæring?
Video: How Does a Plasma Cutter Work? 2024, Kan
Anonim

Hjælpeafskærmning i form af gas eller vand, er bruges til at forbedre skæring kvalitet. Dobbelt flow plasmaskæring . Dobbelt flow plasmaskæring giver et sekundært gastæppe rundt om bueplasma , som vist i figur 10-73. Den sædvanlige åbningsgas er nitrogen. Beskyttelsesgassen er udvalgt til det materiale, der skal være skære.

Hvad er de to typer plasmabueskæringsprocesser med hensyn til dette?

Plasma buer dannes ved hjælp af gas i to former det ene er laminært (lavt tryk og lavt flow), og det andet er turbulent flow (højt tryk og højt flow).

hvilken strøm bruger plasmabueskæring? En præcision plasmabue er cirka 40-50K ampere pr. kvadrattomme. Flere gasser såsom oxygen, luft med høj renhed, nitrogen og en blanding af brint/argon/nitrogen er Brugt som plasma gas for optimale resultater på en lang række ledende materialer.

På samme måde kan man spørge, hvad er plasmabueskæring?

Det plasmabueskæring proces er en termisk-baseret fremstillingsproces, som udnytter en indsnævret, overført plasmabue til skære gennem en bred vifte af metaller, herunder konstruktionsstål, legeret stål, aluminium og kobber.

Hvilken polaritet bruges til plasmaskæring?

Til skæring , skal lysbuen overføres til emnet i den såkaldte 'overførte' lysbuetilstand. Elektroden har en negativ polaritet og arbejdsemnet er positivt polaritet således at størstedelen af bueenergien (ca. to tredjedele) er Brugt til skæring.

Anbefalede: