Hvad er funktionsreglen for en tabel?
Hvad er funktionsreglen for en tabel?

Video: Hvad er funktionsreglen for en tabel?

Video: Hvad er funktionsreglen for en tabel?
Video: Ableitung über die ganze Funktion mit dem Casio fx-991 / Mathematik / Numerik 2024, April
Anonim

Derfor er vores funktionstabelregel er at tilføje 2 til vores input for at få vores output, hvor vores input er heltal mellem -2 og 2 inklusive. Vi kan også beskrive dette på ligningsform, hvor x er vores input, og y er vores output som: y = x + 2, hvor x er større end eller lig med -2 og mindre end eller lig med 2.

Heri, hvad er funktionsreglen?

EN fungere er en relation, hvor der kun er ét output for hvert input. Med andre ord, for hver værdi af x er der kun én værdi for y. Funktionsregel . EN funktionsregel beskriver, hvordan man konverterer en inputværdi (x) til en outputværdi (y) for en given given fungere . Et eksempel på en funktionsregel er f(x) = x^2 + 3.

Efterfølgende er spørgsmålet, er Y et input? I matematik, input og output er udtryk, der vedrører funktioner. Både input og output af en funktion er variable, hvilket betyder, at de ændrer sig. Et simpelt eksempel er y = x2 (som du også kan skrive f(x) = x2). I sådanne tilfælde er x input og y er output.

Hvordan finder du en funktion på denne måde?

Det er relativt nemt at afgøre, om en ligning er en fungere ved at løse for y. Når du får en ligning og en specifik værdi for x, skal der kun være én tilsvarende y-værdi for den x-værdi. For eksempel er y = x + 1 a fungere fordi y altid vil være en større end x.

Hvad gør en relation til en funktion?

EN forhold fra en mængde X til en mængde Y kaldes a fungere hvis hvert element i X er relateret til præcis ét element i Y. Det vil sige, givet et element x i X, er der kun ét element i Y, som x er relateret til. Dette er en fungere da hvert element fra X kun er relateret til ét element i Y.

Anbefalede: