Hvordan skrives videnskabelige navne?
Hvordan skrives videnskabelige navne?

Video: Hvordan skrives videnskabelige navne?

Video: Hvordan skrives videnskabelige navne?
Video: Hvordan skrive jobbsøknad 2024, Kan
Anonim

Det binomiale nomenklatursystem er struktureret således, at videnskabeligt navn af en plante består af to navne : (1) slægten eller generisk navn og (2) den specifikke epitet eller art navn . Slægten navn er altid understreget eller kursiv. Det første bogstav i slægten navn er altid med stort.

Hvordan skrives artsnavne så?

Binomial Navn Det videnskabelige navne af arter er italesat. Slægten navn er altid med stort og er skrevet først; det specifikke epitet følger slægten navn og er ikke med stort. EN arter , bydefinition, er kombinationen af både slægten og det specifikke epithet, ikke kun tilnavnet.

Ligeledes, hvorfor er videnskabelige navne skrevet på latin? Grunden videnskabelige navne er svære at huske, er fordi videnskabelige navne er givet ind latin . Der er regler, der skal følges, når man navngiver en organisme. I tidligere dage, latin blev betragtet som de lærdes sprog. Det var grunden latin blev valgt forbinomial nomenklatur.

På denne måde, hvorfor er videnskabelige navne skrevet i kursiv?

Det videnskabelige navne er tastet ind kursiv efter konvention for at skelne mellem disse navne fra anden tekst eller normal tekst. Denne regel er fulgt i binomial nomenklatur givet af Linnaeus. Håber disse oplysninger vil fjerne din tvivl om årsagen til at skrive videnskabelige navne-italics.

Hvad er de 6 riger?

Det Seks kongeriger : Planter, dyr, protister, svampe, arkæbakterier, eubakterier. Du er sikkert ganske bekendt med medlemmerne af dette Kongerige da den indeholder alle de planter, du har lært at kende - blomstrende planter, mosser og bregner. Planter er alle flercellede og består af komplekse celler.

Anbefalede: