Hvad gør et magnetfelt?
Hvad gør et magnetfelt?

Video: Hvad gør et magnetfelt?

Video: Hvad gør et magnetfelt?
Video: Magneter - hvad er det? 2024, April
Anonim

EN magnetfelt er en vektor Mark der beskriver magnetisk indflydelse af elektriske ladninger i relativ bevægelse og magnetiserede materialer. Virkningerne af magnetiske felter ses almindeligvis i permanente magneter, som trækker på magnetisk materialer (såsom jern) og tiltrækker eller frastøder andre magneter.

Derfor, hvad producerer et magnetfelt?

EN magnetfelt kan skabes ved at føre elektricitet gennem en ledning. Alle magnetiske felter dannes ved at bevæge ladede partikler. Selv magnet på dit køleskab er magnetisk fordi den indeholder elektroner, der konstant bevæger sig rundt indeni.

For det andet, er magnetfelter farlige? Ved lave frekvenser, ekstern elektrisk og magnetiske felter inducerer små cirkulerende strømme i kroppen. På trods af omfattende forskning, til dato er der ingen beviser for at konkludere, at eksponering for lavt niveau elektromagnetisk felter er skadelig til menneskers sundhed.

På denne måde, hvad er et magnetfelt i enkle vendinger?

Det magnetfelt er området omkring en magnet hvori der er magnetisk kraft. Bevægelige elektriske ladninger kan gøre magnetiske felter . I fysik er magnetfelt er en Mark der passerer gennem rummet og som gør en magnetisk kraft flytte elektriske ladninger og magnetisk dipoler.

Hvordan fungerer et magnetfelt?

Magnetiske felter er områder, hvor en genstand udviser en magnetisk indflydelse. Det felter påvirke naboobjekter langs ting kaldet magnetfelt linjer. EN magnetisk objekt kan tiltrække eller skubbe en anden væk magnetisk objekt. Det skal du også huske magnetisk kræfter er IKKE relateret til tyngdekraften.

Anbefalede: