Hvorfor har eukalyptustræer brug for ild?
Hvorfor har eukalyptustræer brug for ild?

Video: Hvorfor har eukalyptustræer brug for ild?

Video: Hvorfor har eukalyptustræer brug for ild?
Video: Израиль | Источник в Иудейской пустыне 2024, Kan
Anonim

Selvom eukalyptustræer brænder hurtigt, de regenererer også hurtigt, fra knopper begravet dybt i deres indre bark. De har tilpasset sig tørre, ild -tilbøjelige himmelstrøg. Brande faktisk hjælpe med at sprede eukalyptus , ved at fjerne native træer.

Simpelthen så, hvorfor er eukalyptustræer så brandfarlige?

Det træ kaster bark og døde blade, som udgør en perfekt bunke tinder under træ også. Når olierne i træ varme op, frigiver planten brandfarlig gas, som antændes til en ildkugle. Dette fremskynder eukalyptus brandfare i en region og fraråder brandslukningsindsatsen.

Og hvorfor er eukalyptustræer vigtige? Eukalyptus er fremragende til at bremse vandet. Den flytter meget vand, suger det ind gennem rødderne og transpirerer det gennem bladene. Bladstrøelsen og planter, der vokser under det, hjælper også med at fange tryllestaven, der bremser vand.

Folk spørger også, selvantænder eukalyptustræer?

EUCALYPTUS træer kan ikke spontant brænde som de gør ikke har et flammepunkt. Som Ray Leggott siger, under en stor buskbrand, kan kronen adskilles fra resten af træ ved ildens overdrevne kraft. Når den først falder, kan den muligvis starte en ny brand.

Er eukalyptus modstandsdygtig over for brand?

Faktisk er hjemmehørende planteområder - krat og vilde blomster kendt som chaparral - mere brandfarlige end noget træ. Eukalyptus er faktisk ild - modstandsdygtig . Faktisk kan det faktisk kæmpe brande ved at fungere som læhegn og blokere flyvende gløder. Det vil brænde i skoven brande , men det gør alle træer også.

Anbefalede: