Hvad er formålet med induktorer?
Hvad er formålet med induktorer?

Video: Hvad er formålet med induktorer?

Video: Hvad er formålet med induktorer?
Video: Основы индукции - Что такое индуктивность (дроссель) 2024, April
Anonim

Induktor : De bruges til at blokere AC, mens de tillader DC at passere; induktorer designet til dette formål kaldes choker. De bruges også i elektroniske filtre til at adskille signaler af forskellige frekvenser og i kombination med kondensatorer til at lave tunede kredsløb, der bruges til at tune radio- og tv-modtagere.

Heraf, hvad er brugen af induktor?

An induktor er en passiv elektronisk komponent, som er i stand til at lagre elektrisk energi i form af magnetisk energi. Dybest set, det bruger en leder, der er viklet ind i en spole, og når elektricitet strømmer ind i spolen fra venstre mod højre, vil dette generere et magnetfelt i urets retning.

Man kan også spørge, hvad er formålet med en kondensator? EN kondensator (oprindeligt kendt som en kondensator) er en passiv to-terminal elektrisk komponent, der bruges til at lagre energi elektrostatisk i et elektrisk felt. Hvis et batteri er blevet tilsluttet til en kondensator i et tilstrækkeligt tidsrum kan nocurrent strømme gennem kondensator.

Derfor, hvad er induktor og dens funktion?

An induktor , også kaldet en spole, choker eller reaktor, er en passiv to-terminal elektrisk komponent, der lagrer energi i et magnetfelt, når der strømmer elektrisk strøm gennem det. Sammen med kondensatorer og modstande, induktorer er en af det tre passive lineære kredsløbselementer, der udgør upelektroniske kredsløb.

Hvorfor bruger vi induktorer i AC-kredsløb?

Induktorer lagre deres energi i form af et magnetisk felt, der skabes, når en spænding påføres over terminalerne på en induktor . Dog i en vekselstrømkredsløb som indeholder en AC induktans , strømmen af strøm gennem en induktor opfører sig meget anderledes end en jævnstrømsspænding.

Anbefalede: