Har Storbritannien lige haft et jordskælv?
Har Storbritannien lige haft et jordskælv?

Video: Har Storbritannien lige haft et jordskælv?

Video: Har Storbritannien lige haft et jordskælv?
Video: Passenger | Let Her Go (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Central Jordskælv

British Geological Survey bekræftede, at det registrerede en jordskælv med en styrke på 2,8. Epicentret har endnu ikke blevet bekræftet, men British Geological Survey har rapporterede at det var mærkes omkring klokken 22.40 i går aftes.

Også spurgt, hvornår var det sidste jordskælv i Storbritannien?

Det sidste jordskælv registreret som "signifikant" var en størrelsesorden 4,6 skælv omkring 4,7 miles (7,5 km) under Cwmllynfell i det sydlige Wales i 2018. Den største jordskælv i de seneste år var en 5,2 skælv i Market Rasen, Lincolnshire, i 2008.

Ved også, hvad var det værste jordskælv i Storbritannien? Dogger Bank-jordskælvet i 1931 var det kraftigste jordskælv, der er registreret i Det Forenede Kongerige, siden målingerne begyndte. Den havde en størrelse på 6,1 på Richter størrelse skala, og det forårsagede en rysteintensitet på VI (stærk) til VII (meget stærk) på Mercalli-intensitetsskalaen.

Desuden, hvor var jordskælvet i Storbritannien?

Den største kendte britisk jordskælv fandt sted i Nordsøen, nær Doggerbanken i 1931, med en størrelsesorden på 6,1. Det var 60 miles offshore, men stadig kraftigt nok til at forårsage mindre skader på bygninger på østkysten af England.

Hvordan ved jeg, om der bare var et jordskælv?

En stor jordskælv langt væk vil føles som en blid bump efterfulgt flere sekunder senere af kraftigere rullende rystelser, der kan føles som skarpe rysten i et lille stykke tid. En lille jordskælv i nærheden vil føles som et lille skarpt stød efterfulgt af et par kraftigere skarpe rystelser, der passerer hurtigt.

Anbefalede: