Indholdsfortegnelse:

Hvordan fejlfinder du en plasmaskærer?
Hvordan fejlfinder du en plasmaskærer?

Video: Hvordan fejlfinder du en plasmaskærer?

Video: Hvordan fejlfinder du en plasmaskærer?
Video: Plasma Cutter Troubleshooting - How to Fix Common Problems with a Plasma Cutter - Eastwood 2024, Kan
Anonim

Fejlfinding af almindelige problemer med din plasmaskærer

  1. Brug jordede forbindelser. En af de problemer folk løber ind i plasmaskærere er, at de ikke sætter dem i 3-benede, jordede stikkontakter.
  2. Jordet klemme ikke tilsluttet.
  3. Hold lufttrykket oppe.
  4. Tilstoppet Skæring Tip.
  5. Brændt Tip.
  6. Urent Skæring Overflade.
  7. Ren spids.

Også at vide er, hvorfor virker min plasmaskærer ikke?

Det årsager til lavt lufttryk omfatter: Det kompressor mangler luft. Det trykjustering af aircondition ventil af plasmaet skæremaskinen er for lav. Der er olieforurening i det elektromagnetisk ventil. Det luftkanalen er blokeret.

Udover ovenstående, hvilket nuancenummer skal du bruge, når du bruger en plasmaskærer? Miller brugermanualer angiver, at en #3 til #6 skygge kan bruges til skæring ved 60 ampere eller lavere (som dækker Spectrum 375 X-TREME op til Spectrum 875). Du kan bruge traditionel plasmaskæring /oxy-fuel beskyttelsesbriller eller en svejsehjelm med en " skæring tilstand" ( skæring tilstand tilbyder en #3 til #5 skygge ; den #8 til #13 nuancer Brugt

Folk spørger også, har du brug for gas for at bruge en plasmaskærer?

Trykluft er den mest brugte gas for lavere strøm plasmaskæring og fungerer godt til de fleste metaller fra tykkelse til 1 tomme. Argon-hydrogen er påkrævet for mekaniseret skæring af ethvert materiale, der er mere end 3 tommer tykt. Denne blanding giver også en fremragende gas til plasma udskæring på alle materialer.

Vil en plasmaskærer skære igennem rust?

Plasmaskærere er ideelle til stålarbejde. De kan skære selv de tykkeste overflader meget hurtigt, hvilket giver mulighed for effektiv drift. Plasmaskærere kan skære gennem rustne , malet og snavset stål lige så effektivt som rustfrit stål.

Anbefalede: