Hvad er lavet af fyrretræer?
Hvad er lavet af fyrretræer?

Video: Hvad er lavet af fyrretræer?

Video: Hvad er lavet af fyrretræer?
Video: My Most REALISTIC Fir Tree Yet! 2024, Marts
Anonim

Kommerciel fyrretræer dyrkes i plantager til træ, der er tættere og derfor mere holdbart end gran (Picea). Fyrretræ træ er meget udbredt i tømrerartikler af høj værdi, såsom møbler, vinduesrammer, paneler, gulve og tagdækning, og harpiksen fra nogle arter er en vigtig kilde til terpentin.

I forhold til dette, hvad er et fyrretræ klassificeret som?

EN fyrretræ er enhver nåletræ busk el træ arter fra Pinus-slægten af planter - en gruppe, der omfatter mere end 120 arter på verdensplan. Disse er stedsegrønne nåletræer, træagtige planter, der bærer frøkogler, og som har bundter af nåle i stedet for de brede blade, der almindeligvis findes på løvfældende træer.

er et fyrretræ en Gymnosperm? Ved identifikation træer , skal du afgøre, om de er nåletræer eller løvfældende træer . -- Gymnospermer er en taksonomisk klasse, der inkluderer planter, hvis frø ikke er indesluttet i et æg (som en fyrretræ kegle). Gymnosperm betyder som "nøgen frø". Eksempler er fyrretræer , cedertræer, graner og graner.

Man kan også spørge, hvor bruges fyrretræer?

Kommerciel fyrretræer dyrkes i plantager til træ, der er tættere, mere harpiksholdigt og derfor mere holdbart end gran. Fyrretræ træ er vidt udbredt Brugt i højt værdsatte tømrerartikler såsom møbler, vinduesrammer, paneler, gulve og tagdækning. Harpiksen fra nogle arter er en vigtig kilde til terpentin.

Hvordan laves fyr?

Savmølle. Savværker fjerner barken fra træstammerne og skærer træerne i planker eller træblokke. Processen, som et savværk bruger til at skabe fyrretræ træ, der ses på tømmerværker og byggeforretninger, er en proces i flere trin, der tager træ fra træstamme til brugbart tømmer.

Anbefalede: