Hvad er et rektangeleksempel?
Hvad er et rektangeleksempel?

Video: Hvad er et rektangeleksempel?

Video: Hvad er et rektangeleksempel?
Video: rectangle | rectangular objects | rectangular shape | draw rectangle | #rectangle | #EToddlers 2024, Kan
Anonim

Definitionen af en rektangel er en firesidet figur eller form med fire rette vinkler, der ikke er en firkant. An eksempel af en rektangel er formen af en 8x10 billedramme.

Hvad er to eksempler på et rektangel med hensyn til dette?

Rektangel . En 4-sidet flad form med lige sider, hvor alle indvendige vinkler er rette vinkler (90°). Også modstående sider er parallelle og lige lange. Eksempel : Asquare er en speciel type rektangel.

Desuden, hvad er eksemplet på kvadrat? EN firkant er lukket, todimensionel form med 4 ens sider. EN firkant er en firkant. Vi kan finde formen af en firkant i en spilleplade eller skakbræt, et vægur og i en skive brød, omkring os. Egenskaber af en Firkant : A firkant har 4 sider og 4 hjørner.

Ligeledes spørger folk, hvad mener du med rektangel?

I euklidisk plangeometri, en rektangel er akvadrilateral med fire rette vinkler. Det kan også defineres som en ækvikantet firkant, da ækvikantet midler at alle dens vinkler er ens (360°/4 = 90°). Det kan også defineres som et parallelogram indeholdende en retvinklet.

Hvad er målet for et rektangel?

Vinklerne på en rektangel er alle kongruente (samme størrelse og måle .) Husk, at en 90 graders vinkel kaldes en "ret vinkel". Altså, a rektangel har fire rette vinkler.

Anbefalede: