Er USA monokron eller polykronisk?
Er USA monokron eller polykronisk?

Video: Er USA monokron eller polykronisk?

Video: Er USA monokron eller polykronisk?
Video: 🌹 Красивая! Удобная! Практичная! Летняя женская кофточка спицами. Часть 1. 🌺 Размер 48-50 2024, April
Anonim

Hvis du bor i USA, Canada eller Nordeuropa, bor du i en monokronisk kultur. Hvis du bor i Latinamerika, den arabiske del af Mellemøsten eller Afrika syd for Sahara, bor du i et polykronisk kultur. Interaktioner mellem de to typer kan være problematiske.

Udover dette, er USA en polykron kultur?

Polykrone kulturer kan lide at lave flere ting på samme tid. Et lederkontor i en polykron kultur har typisk en åben dør, en ringende telefon og et møde alt sammen i gang på samme tid. Polykrone kulturer omfatte franskmændene og amerikanerne. Tyskerne har en tendens til at være monokrone.

Ydermere, er Japan monokronisk eller polykronisk? Japan betragtes som en af de højeste kontekstkulturer i verden. Men mens japansk primært brug polykronisk tid, bruger de strenge monokronisk tid, når de har med udlændinge at gøre og i deres håndtering af teknologi.

Desuden, hvilke lande er polykroniske?

De store multiaktive ( polykronisk ) kulturer er: Spanien, Italien, Mexico, Brasilien, Argentina, Indien, Egypten, Nigeria, Senegal, Portugal, Peru, Indonesien, Rumænien og Dalmatien (Kroatien, Montenegro).

Hvilken kultur er mest sandsynligt baseret på monokron tid?

Det monokron kultur kan ses fra USA, Storbritannien, Canada og Nordeuropa, mens folk fra Kina, Mellemøsten, Arabisk og Afrika er ligesom at være polykronisk.

Anbefalede: