Hvilken transformation vil ændre figur A til figur B?
Hvilken transformation vil ændre figur A til figur B?

Video: Hvilken transformation vil ændre figur A til figur B?

Video: Hvilken transformation vil ændre figur A til figur B?
Video: Авторское ЛЕТНЕЕ ПЛАТЬЕ в стиле БОХО & трансформер | 1 шов & выкройка | На любой возраст и фигуру 2024, Kan
Anonim

To figurer siges at være kongruente, hvis den ene kan opnås fra den anden ved en sekvens af oversættelser , refleksioner og rotationer. Kongruente figurer har samme størrelse og form. For at transformere figur A til figur B, skal du reflektere den over y-aksen og oversætte en enhed til venstre.

Også spurgt, hvilken transformation kan ændre arealet af en figur?

En transformation ændrer størrelsen, formen eller positionen af en figur og skaber en ny figur. En geometritransformation er enten stiv eller ikke-stiv; et andet ord for en stiv transformation er "isometri". En isometri, som f.eks rotation , oversættelse , eller afspejling , ændrer ikke figurens størrelse eller form.

Udover ovenstående, hvilke typer transformationer ændrer formen på en graf? Transformationer og Isometries A transformation er en proces, der ændringer positionen (og muligvis størrelsen og orienteringen) af en form . Der er fire typer af transformationer : refleksion, rotation, translation og forstørrelse.

Også at vide er, hvad der sker, når du anvender mere end én transformation til en figur?

Muligt svar: Den transformationer sker sekventielt, og rækkefølgen har betydning. Resultatet kan være det samme som en enkelt transformation.

Hvilke transformationer ville resultere i en geometrisk figur, der har nøjagtig samme størrelse og form?

Kongruente trekanter (og andre figurer) De har nøjagtig samme størrelse OG form. Hvis du skubbede trekant A til højre, ville den nøjagtigt dække trekant B. Dette kaldes a oversættelse.

Anbefalede: