Er Malawi en ødelagt stat?
Er Malawi en ødelagt stat?

Video: Er Malawi en ødelagt stat?

Video: Er Malawi en ødelagt stat?
Video: Шок в Африке! Циклон Фредди разрушает Малави 2024, Kan
Anonim

Malawi , Chile og Vietnam er eksempler på aflange stater . Forstyrrede stater opstå, når en kompakt tilstand har en del af sin grænse, der strækker sig udad meget mere end de andre dele af grænsen.

Folk spørger også, hvad er en ødelagt tilstand?

EN stat kan også være en aflang stat eller a stat med et langt, smalt udvidet territorium. Der er også ødelagte stater , som har lange forlængelser som en del af deres territorium. Ud over dette er der også perforerede stater , hvilket betyder a stat der fuldstændig omgiver en anden.

Derudover, hvilket af følgende lande er et eksempel på en ødelagt stat? Øhaver som Filippinerne, Indonesien og Fiji er eksempler af fragmenterede stater . EN afbrudt eller fremskudt har en forlængelse, der rager ud fra hovedterritoriet. Thailand er en eksempel på en ødelagt tilstand . EN perforeret helt omgiver en anden stat ( Land ).

Også spurgt, er Afghanistan en ødelagt stat?

En prorupt stat er når man stat har et område, der strækker sig fra det mere kerneområde. Afghanistan er en Forstyrret tilstand fordi som du kan se øverst til højre på stat der er en del, der strækker sig ud fra hoveddelen af Afghanistan.

Er Senegal en perforeret stat?

EN stat der helt omgiver en anden er en perforeret tilstand . Det ene gode eksempel på en perforeret tilstand er Sydafrika, som fuldstændig omgiver stat af Lesotho. Gambia, beskrevet ovenfor som en aflang stat , er helt omgivet af Senegal bortset fra en kort kystlinje langs Atlanterhavet.

Anbefalede: