Hvad er funktionsregning?
Hvad er funktionsregning?

Video: Hvad er funktionsregning?

Video: Hvad er funktionsregning?
Video: Functionals 2024, April
Anonim

EN fungere er en regel eller korrespondance, som til hvert tal x i en mængde A knytter et unikt tal f(x) i et sæt B. Mængden A kaldes domænet af f og mængden af alle f(x)'er kaldes række af f. Diskussion [Brug af Flash] Fire repræsentationer af en fungere : Symbolsk eller algebraisk.

Følgelig, HVAD ER funktion og eksempel?

Eksempler på funktioner . EN fungere er en mapping fra et sæt af input (domænet) til et sæt af mulige output (codomænet). Definitionen af en fungere er baseret på et sæt ordnede par, hvor det første element i hvert par er fra domænet og det andet er fra codomænet.

Udover ovenstående, hvad er funktion i differentialregning? I matematik, differentialregning er et underfelt af regning beskæftiger sig med undersøgelsen af de hastigheder, hvormed mængderne ændrer sig. Den afledte af a fungere ved en valgt inputværdi beskriver ændringshastigheden af fungere nær den inputværdi. Processen med at finde en afledt kaldes differentiering.

Holder dette i øjesyn, hvad er en funktion nem definition?

En teknisk definition af en fungere er: en relation fra et sæt af input til et sæt af mulige output, hvor hvert input er relateret til præcis én output. Vi kan skrive udsagnet om, at f er a fungere fra X til Y ved hjælp af fungere notation f:X→Y.

Hvad gør en relation til ikke en funktion?

Hej San, A forhold fra en mængde X til en mængde Y kaldes a fungere hvis hvert element i X er relateret til præcis ét element i Y. Dette forhold er ikke en funktion fra X til Y, fordi elementet 2 i X er relateret til to forskellige elementer, b og c.

Anbefalede: