Hvor går Bernard hen i Brave New World?
Hvor går Bernard hen i Brave New World?

Video: Hvor går Bernard hen i Brave New World?

Video: Hvor går Bernard hen i Brave New World?
Video: Реакция тренера по актерскому мастерству: Каландра - Дивный новый мир (реакция в первый раз) 2024, Kan
Anonim

Karakterer: Bernard Marx

Og hvor arbejder Bernard i Brave New World?

Bernard Marx er en interessant karakter at følge i Huxleys " Fagre nye verden ." Han er et Alpha-plus, hvilket betyder, at han er meget intelligent og arbejder i rugeriet som en, der overvåger de unges konditionering gennem nattehypnose.

Udover ovenstående, hvordan har Bernard Marx det med hele systemet? Han kan ikke lide det. Han væmmes over at høre tale om Lenina på den måde. Med hans egne ord, "som hun var et stykke kød."

Med hensyn til dette, hvad er Bernard i Brave New World?

Som alfa er han medlem af den højeste kaste, med til opgave at udføre det vigtigste arbejde. Men Bernard er ikke som de andre alfaer. Mens vi får ideen om, at alfa-mænd er bredskuldrede, firkantede og smukke, Bernard er det ikke. Han er meget tynd og kun lige så høj som en typisk Gamma, en meget lavere kaste.

Hvad sker der med Bernard og Helmholtz i Brave New World?

Bernard og Helmholtz bliver smidt ud af samfundet og sendt til at bo på en ø af to årsager. Da han blev spurgt, hvor han gerne vil forvises, Helmholtz vælger ikke et lykkeligt eller behageligt sted, som enhver normal person fra sit samfund ville. Helmholtz rejste sig fra sin pneumatiske stol.

Anbefalede: