Hvor går du hen for et tornado-ly?
Hvor går du hen for et tornado-ly?

Video: Hvor går du hen for et tornado-ly?

Video: Hvor går du hen for et tornado-ly?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Gå til den nederste etage, lille midterrum (som et badeværelse eller et skab), under en trappeopgang eller i en indvendig gang uden vinduer. Læg dig så lavt som muligt på gulvet med forsiden nedad; og dæk dit hoved med dine hænder.

Hvor er det farligste sted at være under en tornado?

Hvis en tornado er blevet opdaget eller indikeret af vejrradar, skal du straks søge ly. Selvfølgelig den sikreste placere at være når en tornado tilgange er i en kælder eller storm shelter under jorden. Men hvis du ikke er i stand til at komme til et shelter eller kælder, skal du finde et shelter, der er ledigt.

Ligeledes, hvad gør et godt tornado-ly? Et forstærket sikkert rum (eller over jorden tornado ly ) er som godt som undergrund ly i de fleste situationer. Pengeskabe er specialdesignede forstærkede tornado shelter indbygget i boliger, skoler og andre bygninger.

Desuden, hvor meget koster det at bygge et tornado-ly?

Fabriksbygget Storm Shelter Priser Præfabrikeret storm shelters kan koste så lidt som $3.300, inklusive installation. Det gennemsnitlige omkostninger af en 8 fod gange 10 fod overjordisk struktur er mellem $5.500 og $20.000.

Hvor går du hen i en tornado under et hotel?

Hvis du er på en Hotel : Søg ikke læ i områder under fritspændende tage, der ikke er understøttet af indvendige søjler eller søjler. Hvis der ikke er nogen kælder eller et udpeget sikkert område, søg ly i indvendige gange eller rum på den lavest mulige etage. Hold dig væk fra vinduer og ydervægge.

Anbefalede: