Kan jeg lægge lavasten i min pejs?
Kan jeg lægge lavasten i min pejs?

Video: Kan jeg lægge lavasten i min pejs?

Video: Kan jeg lægge lavasten i min pejs?
Video: Save Hundreds on Fire Glass! - The Lava Rock Trick 2024, Kan
Anonim

Du kan tilføje lavasten før eller efter du tilføjer det logs. Brug lavasten at hælde på det base af din pejs og omkring din brænder pande. Dette er ikke at lægge oven på noget!

Spørgsmålet er også, kan du bruge lavasten i gaspejs?

Du kan har dette look i din gas log ildsted ved at tilføje Lava sten til gulvet i ildsted . Ikke kun til pynt, lavasten holde og udstråle varme længere og spare energi. Lava sten fås i en række størrelser og farver for at tilføje en unik stil til din ildsted.

Derudover, hvor meget lavasten skal jeg bruge til pejs? Tommelfingerreglen her er, at lavasten giver dig dobbelt så meget volumen pr. pund som brandglas. Så hvis dit bålsted kræver 40 lbs ildglas for at fylde det, vil det kun kræve 20 lbs af lavasten.

På denne måde kan du tænde lavasten?

Først, tag fat i din lavasten og læg dem i en dåse kan , og fyld den derefter op med olie. Lad det sten brænd i cirka 5 minutter du kan tag dem ud og du vil hav et dejligt bål for natten!

Hvordan renser man lavasten i en gaspejs?

Støvsug lavasten . Fjern hver lava sten fra gas pejs og læg dem på et gammelt håndklæde. Brug et vakuum renere med en slangetilslutning til at gå over hver lava rock individuelt. Dette bør suge alt løst snavs eller snavs op, der har sat sig på sten.

Anbefalede: