Har cedertræer pælerødder?
Har cedertræer pælerødder?

Video: Har cedertræer pælerødder?

Video: Har cedertræer pælerødder?
Video: Tree roots usually don't go very deep! 2024, April
Anonim

østlig rød ceder frøplanter har gennemtrængende pælerødder og kan senere udvikle en lateral pælerod system. Det rod systemet kan være dybt, hvor jorden tillader det, men på lavvandede og stenede jorder er østlig rødceder rødder er meget fibrøse og har tendens til at sprede sig vidt.

På samme måde kan du spørge, hvor dybe cedertræer er?

Hård, pakket, tør jord vil forhindre træer i at udvikle sig dyb , robust rødder . Under ideelle forhold har træer været kendt for at udvikle sig rødder ned til 20 fod under jordens overflade, men i de fleste tilfælde dybeste rødder er 6 til 7 fod nede.

hvordan dræber man rødder af cedertræ? Brug din motorsav eller økse til at skære hovedafsnittet væk rødder og fjerne dem, mens du graver rundt om stubben og rod bold. Fortsæt med at skære væk og fjerne stykker af rod materiale, indtil du kan få din skovl under hovedet rod bolden og løft den op og ud.

I betragtning af dette, hvor brede er cedertræets rødder?

Trærødder generelt vokse overfladisk og bred , men cedertræ rødder vokse dybt og bred . Grav hullet til træ 3 fod dyb eller dybere, hvis det er muligt, for at tillade rødder at sprede.

Hvordan graver man et cedertræ op og genplanter det?

Forbered et hul, hvor cedertræ skal transplanteres. Grave et hul dobbelt så bredt som rodklumpen på ceder . Hvis ceder bliver så transplanteret i samme slags muldjord grave et hul lige så dybt som rodklumpen, og plant det i samme dybde.

Anbefalede: