Hvad betyder nullius in verba, og hvilken betydning har det for Royal Society?
Hvad betyder nullius in verba, og hvilken betydning har det for Royal Society?

Video: Hvad betyder nullius in verba, og hvilken betydning har det for Royal Society?

Video: Hvad betyder nullius in verba, og hvilken betydning har det for Royal Society?
Video: Web Programming - Computer Science for Business Leaders 2016 2024, April
Anonim

Det Royal Society's motto' Nullius in verba ' er taget til betyde 'tag ingens ord for det'. Det er et udtryk for Fellows beslutsomhed til at modstå autoritetens dominans og at verificere alle udsagn ved en appel til fakta bestemt ved eksperiment.

Ved også, hvad betyder nullius i verba?

Nullius in verba (latin for "på ingens ord" eller "tag ingens ord for det") er mottoet for Royal Society. John Evelyn og andre kolleger fra Royal Society valgte mottoet kort efter selskabets grundlæggelse i 1660.

Man kan også spørge, hvad er hovedsagelig betydningen af sætningen nullius in verba i forhold til oplysningstidens idealer? en. det tilskynder til opdagelse og den videnskabelige metode frem for at tage ord som sandhed alene. brugen af latin udtryk afslørede oplysning periodens tilslutning til antikke teorier og ideer.

Ved du også, hvad Royal Society of Poets havde til opgave?

Det Royal Society of Literature (RSL) er en lærd samfund grundlagt i 1820 af kong George IV for at "belønne litterære fortjenester og begejstre litterært talent". Det samfund er kulturlejer i Londons Somerset House.

Hvad var Royal Society i renæssancen?

Det Royal Society , formelt The Royal Society of London for Improving Natural Knowledge, er en lærd samfund og Storbritanniens statsborger akademi af videnskaber. Grundlagt den 28. november 1660 fik det en Royal charter af kong Charles II som "The Royal Society ".

Anbefalede: