Hvad er forskellen mellem Jorden og verden?
Hvad er forskellen mellem Jorden og verden?

Video: Hvad er forskellen mellem Jorden og verden?

Video: Hvad er forskellen mellem Jorden og verden?
Video: HVAD HVIS MÅNEN FORSVANDT? 2024, Kan
Anonim

jorden refererer specifikt til den tredje planet fra Sol. Planeten er kun et himmellegeme i kredser om en stjerne. Nogle gange bruger folk " verden " til referenceplaneter OG jorden , men verden bruges også som et begreb, der er specifikt for menneskeheden, lige nu, da mennesker kun er tændt jorden det lader til, at de overlapper hinanden meget.

Derfor, hvorfor kaldes verden verden?

Oprindelsen af navnet 'den Verden Series I mange år troede man, at navnet kom fra det faktum, at den originale serie var sponsoreret af New York Verden Telegram-avisen, der således bliver kendt som' Verdens Serie'.

For det andet, hvilken er den største verden eller universet? Det univers var allerede alt for stor til at forstå. Men forskerne fandt netop ud af, at det faktisk er meget større end vi tidligere havde troet. Det observerbare univers består af mindst to billioner galakser, ifølge en ny undersøgelse. Det er 20 gange mere, end man tidligere havde troet.

Bare så, hvilket land er jordens ende?

Verdens Ende er et nordligt distrikt i BurgessHill, West Sussex, England.

Hvem gav jorden navnet?

Navnet " jorden " er afledt af både engelske og tyske ord, henholdsvis 'eor(th)e/ertha' og 'erde', som betyder jorden. Men håndtagets skaber er ukendt. En interessant fakta om dets navn: jorden er den eneste planet, der ikke var som hedder efter en græsk eller romersk gud eller gudinde.

Anbefalede: