Hvorfor bruges negativ feedback i RC-koblet forstærker?
Hvorfor bruges negativ feedback i RC-koblet forstærker?

Video: Hvorfor bruges negativ feedback i RC-koblet forstærker?

Video: Hvorfor bruges negativ feedback i RC-koblet forstærker?
Video: Exploring JavaScript and the Web Audio API by Sam Green and Hugh Zabriskie 2024, Kan
Anonim

I en RC koblet forstærker Selvom det giver os en bedre spændingsforstærkning, strømforstærkning, båndbredde, troværdig forstærkning, er vi nødt til at minimere eller maksimere forstærkningen for at få den proces, vi har brug for feedback . Negativ feedback : feedback signal trækkes fra kildesignalet.

På samme måde bliver det spurgt, hvorfor bruges negativ feedback i forstærkere?

Den anvendte negativ feedback kan forbedre dens ydeevne (forstærke stabilitet, linearitet, frekvensrespons, steprespons) og reducerer følsomheden over for parametervariationer på grund af fremstilling eller miljø. På grund af disse fordele, mange forstærkere og kontrolsystemers brug negativ feedback.

Også, hvad er fordelene ved RC-koblet forstærker? Fordele ved RC-koblet forstærker Frekvensresponsen af RC forstærker giver konstant forstærkning over et bredt frekvensområde, og derfor bedst egnet til lydapplikationer. Kredsløbet er enkelt og har lavere omkostninger, fordi det bruger modstande og kondensatorer, som er billige.

På denne måde, hvorfor bruges RC-kobling i forstærkere?

Modstand-kapacitans ( RC ) kobling i forstærkere er mest udbredt Brugt at forbinde udgangen af første trin til input (base) af den anden fase og så videre. Denne type kobling er mest populær, fordi den er billig og giver en konstant forstærkning over en lang række frekvenser.

Hvad er positiv og negativ feedback forstærker?

godt positiv feedback er, når en del af outputtet bliver givet tilbage til inputtet, så outputtet øges mere. dette gøres for at frembringe svingninger. og negativ feedback er, når en del af outputtet bliver givet tilbage til inputs, så output falder mere. dette gøres for at stabilisere forstærkningen af en forstærker.

Anbefalede: