Hvad er Airbnb-enzym?
Hvad er Airbnb-enzym?

Video: Hvad er Airbnb-enzym?

Video: Hvad er Airbnb-enzym?
Video: Что творит стакан воды с желчью. Мифы и реальность 2024, Kan
Anonim

18, 359. Af Leland Richardson. Enzym er et JavaScript-testværktøj til React, der gør det nemmere at hævde, manipulere og krydse dine React-komponenters output. Den blev udviklet kl Airbnb og senere overført til en selvstændig organisation.

Så hvad er forskellen mellem spøg og enzym?

Begge Spøg og enzym er specielt designet til at teste React-applikationer, Spøg kan bruges med enhver anden Javascript-app, men Enzym virker kun med React. Spøg kan bruges uden Enzym at gengive komponenter og teste med snapshots, Enzym tilføjer blot yderligere funktionalitet.

Udover ovenstående, hvad er spøg og enzym? Spøg er en javascript-testramme, skabt af udviklere, der har oprettet react. Spøg er ikke begrænset til en reaktionsramme, det er en generel Javascript-testramme. men som det er fra reagere udviklere mere tilbøjelighed er der. Enzym er en anden ramme, som er specifikt designet til at teste reagerende komponenter.

På samme måde kan du spørge, hvad er enzym JS?

Enzym . Enzym er en JavaScript Testværktøj til Reagere der gør det nemmere at teste din Reagere Komponenternes output. Du kan også manipulere, krydse og på nogle måder simulere runtime givet output. enzymer API er beregnet til at være intuitiv og fleksibel ved at efterligne jQuery's API til DOM-manipulation og -gennemgang.

Hvad er forskellen mellem mount og lavvandet?

Begynd altid med overfladisk . Hvis componentDidMount eller componentDidUpdate skal testes, brug montere . Hvis du vil teste komponentens livscyklus og børns adfærd, skal du bruge montere . Hvis du vil teste børne-gengivelse med mindre overhead end montere og du er ikke interesseret i livscyklusmetoder, brug render.

Anbefalede: