Hvad er tropiske stedsegrønne planter?
Hvad er tropiske stedsegrønne planter?

Video: Hvad er tropiske stedsegrønne planter?

Video: Hvad er tropiske stedsegrønne planter?
Video: Stedsegrønne planter 2024, Kan
Anonim

Tropisk stedsegrøn Skove. Det tropisk stedsegrøn skove forekommer normalt i områder, der modtager mere end 200 cm nedbør og har en temperatur på 15 til 30 grader Celsius. De optager omkring syv procent af jordens landoverflade og huser mere end halvdelen af verdens planter og dyr.

Også at vide er, hvad er eksemplerne på tropisk stedsegrøn skov?

I Indien, stedsegrønne skove findes i de vestlige skråninger af de vestlige Ghats i stater som Kerala og Karnataka. De findes også i bakkerne i Jaintia og Khasi. Nogle af træerne fundet i indisk Tropiske Skove er palisander, mahagoni og ibenholt. Bambus og siv er også almindelige.

Ligeledes, hvorfor kaldes tropiske stedsegrønne skove Evergreen? Det tropisk regn- Skov er også kaldet stedsegrøn skov fordi træer i disse skove smide deres blade på forskellige tidspunkter af året. Derfor forbliver den grøn hele året.

Spørgsmålet er også, hvor findes tropiske stedsegrønne skove i verden?

Disse skove er kendt som tropisk regn skove . Træerne når op til 60 meter. Disse skove er fundet i Andaman- og Nicobarøerne, langs skråningerne af vestlige ghats og den del af de nordlige østlige stater Assam, Vestbengalen og Odisha.

Hvad er betydningen af stedsegrøn skov?

An stedsegrøn skov er en Skov består af stedsegrøn træer. De forekommer på tværs af en bred vifte af klimazoner og omfatter træer som nåletræer og kristtorn i kolde klimaer, eukalyptus, levende eg, akacier og banksia i mere tempererede zoner og regnskovstræer i tropiske zoner.

Anbefalede: