Hvad er Pineapple Express-stormen?
Hvad er Pineapple Express-stormen?

Video: Hvad er Pineapple Express-stormen?

Video: Hvad er Pineapple Express-stormen?
Video: What Is a Pineapple Express? Atmospheric River Weather Explained 2024, Kan
Anonim

Ananas Express er en ikke-teknisk betegnelse for et meteorologisk fænomen karakteriseret ved en stærk og vedvarende strøm af fugt og forbundet med kraftig nedbør fra farvande, der støder op til Hawaii-øerne og strækker sig til ethvert sted langs Stillehavskysten i Nordamerika.

Med dette i betragtning, hvad er en ananas-ekspress i vejret?

Det Ananas Express er et smalt område med atmosfærisk fugt, der opbygges i det tropiske Stillehav. Når den når vestkysten, vil den Ananas Express kan dumpe så meget som fem centimeter regn på Californien på én dag.

På samme måde, hvordan dannes atmosfæriske floder? Det viser resultaterne atmosfæriske floder er dannet ved koldfronten som fejer vanddamp op i den varme sektor, da den indhenter varmfronten. Dette forårsager et smalt bånd med højt vanddampindhold form foran koldfronten ved bunden af det varme transportbånds luftstrøm.

For det andet, hvad betyder atmosfærisk flod?

Atmosfæriske floder er relativt lange, smalle områder i atmosfære - synes godt om floder på himlen - der transporterer det meste af vanddampen uden for troperne. Ikke alle atmosfæriske floder forårsage skade; de fleste er svage systemer, der ofte giver gavnlig regn eller sne, der er afgørende for vandforsyningen.

Hvad er ananas et symbol for?

Da frugten var så letfordærvelig, blev den en symbol på luksus, adel og rigdom i hele Europa. En enkelt ananas kunne hente en formue.

Anbefalede: