Hvad er toppunktsforbindelse i grafteori?
Hvad er toppunktsforbindelse i grafteori?

Video: Hvad er toppunktsforbindelse i grafteori?

Video: Hvad er toppunktsforbindelse i grafteori?
Video: Parablens toppunkt Bevis 2024, Kan
Anonim

Vertex-forbindelse . Det vertexforbindelse af en kurve er det mindste antal noder, hvis sletning afbryder det. Vertex-forbindelse kaldes undertiden "punkt forbindelse "eller simpelthen" forbindelse ." A kurve med siges at være forbundet, en kurve med siges at være biforbundet (Skiena 1990, s.

På denne måde, hvad er K-vertex-forbindelsen af grafen?

I kurve teori, a forbundet graf G er sagt at være k - toppunkt - tilsluttet (eller k - tilsluttet ), hvis den har mere end k hjørner og forbliver tilsluttet når færre end k hjørner er fjernet. Det toppunkt - forbindelse , eller bare forbindelse , af en kurve er den største k for hvilket kurve er k - toppunkt - tilsluttet.

På samme måde, hvad er cut vertex i grafteori? EN skære vertex er en toppunkt at når den fjernes (med sine grænsekanter) fra en kurve skaber flere komponenter end tidligere i kurve . EN skære edge er en kant, der, når den fjernes (den hjørner blive på plads) fra en kurve skaber flere komponenter end tidligere i kurve . Mine svar.

Heraf, hvad er EDGE-forbindelse i grafteori?

Edge Connectivity . Minimumsantallet af kanter hvis sletning fra en kurve afbryder, også kaldet linjen forbindelse . Det kantforbindelse af en afbrudt kurve er 0, mens den for en tilsluttet kurve med en kurve broen er 1.

Hvad betyder en forbundet graf?

Forbundet graf . EN kurve som er tilsluttet i betydningen et topologisk rum, dvs. der er en vej fra ethvert punkt til et hvilket som helst andet punkt i kurve . EN kurve det er ikke tilsluttet siges at være afbrudt.

Anbefalede: