Hvad er Acos i matematik?
Hvad er Acos i matematik?

Video: Hvad er Acos i matematik?

Video: Hvad er Acos i matematik?
Video: Trigonometrisk funktion - hvad er det? 2024, Kan
Anonim

Det Matematik . acos ()-metoden returnerer en numerisk værdi mellem 0 og π radianer for x mellem -1 og 1. Hvis værdien af x er uden for dette område, returnerer den NaN. Fordi acos () er en statisk metode til Matematik , du bruger det altid som Matematik.

Derfor, hvad betyder ACOS i matematik?

bue cosinus

Ligeledes, hvad er ACOS-funktionen? ACOS (x) returnerer arccosinus af x. Arccosinen fungere er det omvendte fungere af cosinus fungere og beregner vinklen for en given cosinus. Resultatet er en vinkel udtrykt i radianer. For at konvertere fra radianer til grader skal du bruge DEGREES fungere.

Desuden er Acos det samme som COS 1?

Arccos definition. Arccosinus af x er defineret som det omvendte cosinus funktion af x når - 1 ≦x≦ 1 . (Her cos - 1 x betyder det omvendte cosinus og betyder ikke cosinus til kraften af - 1 ).

Hvad er Arccos lig med?

Arccos-funktionen er den omvendte af cosinus fungere. Det returnerer den vinkel, hvis cosinus er et givet tal. Prøv dette Træk et hvilket som helst toppunkt i trekanten og se, hvordan vinklen C beregnes ved hjælp af arccos()-funktionen. Betyder: Vinklen hvis cosinus er 0,866 er 30 grader.

Anbefalede: