Hvor sandsynligt er et stort jordskælv i Californien?
Hvor sandsynligt er et stort jordskælv i Californien?

Video: Hvor sandsynligt er et stort jordskælv i Californien?

Video: Hvor sandsynligt er et stort jordskælv i Californien?
Video: What If A Mega Earthquake Hit California 2024, April
Anonim

USGS har nogle håndgribelige skøn på en "Stærk" eller " Major "-begivenhed i Los Angeles i de næste 30 år: Der er 60 procents chance for, at det bliver en jordskælv måler størrelse 6,7m.

Af Arwen Champion-Nicks, Misha Euceph og Mary Knauf.

Klasse Størrelse
Store 8 eller flere
Major 7 - 7.9
Stærk 6 - 6.9
Moderat 5 - 5.9

Ligeledes, hvad er chancerne for et stort jordskælv?

72%, at en jordskælv målestørrelse 6,7. 51%, at en jordskælv måle størrelse 7. 20% at en jordskælv måler størrelse 7,5.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor ofte San Andreas-forkastningen har et stort jordskælv? Der er kun to store kendte historiske jordskælv på den San Andreas fejl i det sydlige CA, det seneste i 1857, og før det i 1812. Med omkring 45 år mellem de historiske jordskælv men omkring 160 år siden sidst, er det klart, at den fejl gør ikke opføre sig som et ur med et regulært slag.

Udover dette, kommer den store til Californien?

Hvis du bor i Californien , kan du blive nødt til at besvare det spørgsmål i dit liv. Los Angeles har en chance på 31 procent inden for de næste 30 år for at opleve et jordskælv med en styrke på 7,5, ifølge U. S. Geological Survey. Californiere har ventet på det jordskælv, de kalder den stor en siden 1906.

Hvad vil der ske, når den store rammer Californien?

Hvis du bor i Californien , du' ll kender Stor en kommer: et kraftigt jordskælv på op til størrelsesordenen otte er på vej mod staten. Eller måske det vilje rive gennem det sydlige Californien ligesom skælvet på 7,9 hit i 1857 og brød omkring 225 miles af San Andreas-forkastningen.

Anbefalede: