Er udbruddet i Dantes Peak realistisk?
Er udbruddet i Dantes Peak realistisk?

Video: Er udbruddet i Dantes Peak realistisk?

Video: Er udbruddet i Dantes Peak realistisk?
Video: A Day in Pompeii - Full-length animation 2024, April
Anonim

Det er sandt, sagde Dzurisin, at som hovedpersonen i " Dantes Peak ” siger i starten, oddsene er 10.000 til 1 mod en udbrud forekommende. "Sandsynligheden er faktisk så høj, når en vulkan er ikke rastløs,” sagde videnskabsmanden. »Men så snart det bliver uroligt, så falder oddsene dramatisk.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er tegnene på vulkanudbrud i Dantes Top?

"Disse tegn kan omfatte meget små jordskælv under vulkanen, let oppustning eller hævelse af vulkanen og øget udledning af varme og gas fra ventilationsåbninger på vulkanen," sagde U. S. Geological Survey (USGS) Volcano Hazards Program-koordinator John Eichelberger.

Og hvornår brød Dante's Peak sidst ud? 1996 udbrud Karymsky-vulkanen blev forudgået af et jordskælv med en styrke på 7,1. Omkring midnat den 2. januar 1996, en dag efter et kraftigt jordskælv, eksploderede Karymsky-vulkanen og spyede aske og lava højt op i luften. Senere samme eftermiddag fulgte søen efter, med et stærkt undervand udbrud.

Desuden, hvilken vulkan blev brugt i Dantes Peak?

Det vulkansk inspiration til " Dantes Peak " var i 1980'erne udbrud af Mount St. Helens, som var Brugt som optagelsessted for nogle scener i filmen. “ Dantes Peak ” ligner også påfaldende 1981-filmen”St. Helens,” som portrætterer en let dramatiseret historie om den virkelige begivenhed.

Hvad sker der i Dantes Peak?

Grund. I 1993 blev USGS vulkanolog og geolog Dr. Harry Dalton og hans elsker, Marianne, fanget i et udbrud i Colombia. Da de forsøger at flygte, styrter en vulkanbombe gennem taget på Harrys lastbil og rammer Marianne i hovedet, dræber hende og ødelægger Harry.

Anbefalede: