Indholdsfortegnelse:

Hvordan dyrker du lilla røgtræer?
Hvordan dyrker du lilla røgtræer?

Video: Hvordan dyrker du lilla røgtræer?

Video: Hvordan dyrker du lilla røgtræer?
Video: Five brilliant Cotinus: how to grow smoke bush! 2024, Kan
Anonim

Sådan planter du et røgtræ

  1. Vælg en plantning plet med fuld sol til delvis skygge og veldrænet jord med en pH mellem 3,7 og 6,8.
  2. Grave a plantning hul dobbelt så bredt som røgtræets rodklumpen og så dyb som rodklumpen er høj, så toppen af rodklumpen flugter med jordoverfladen.

Også spurgt, hvor hurtigt vokser lilla røgtræ?

13 til 24 tommer om året

Ligeledes, hvad er et lilla røgtræ? Røg busk, Cotinus coggygria, er en løvfældende busk, der også er almindeligt kendt som kongelig lilla røg busk, røgbusk, røg træ , og lilla røg træ . Lilla røg Busken er tobo, hvilket betyder, at den har stamina- og pistillatblomster (han- og hun-) båret på forskellige individer.

Heraf, hvordan tager du dig af et lilla røgtræ?

En 2- til 3-tommers dybde af organisk barkflis bør spredes over Royal Lilla ” rodsystem for at hjælpe med at holde jorden fugtig, reducere ukrudtsvækst og forhindre plæneklipperskader på stænglerne. Strimlet træ bark, flis og fyrrenåle fungerer godt. Hold barkflisen et par centimeter væk fra stilkene for at forhindre stængelråd.

Hvordan formerer man et lilla røgtræ?

Formerende røgtræ ved Stiklinger Det skal klikke rent, når du bøjer det. Tage stiklinger omkring længden af din håndflade om sommeren. Tag dem tidligt på dagen, når de plante er fuld af vand. Fjern de nederste blade, fjern derefter lidt bark i den nederste ende af stiklingen og dyp såret i rodhormon.

Anbefalede: