Hvad er Hesters straf i kapitel 2?
Hvad er Hesters straf i kapitel 2?

Video: Hvad er Hesters straf i kapitel 2?

Video: Hvad er Hesters straf i kapitel 2?
Video: Derfor kan hestehuller være livsfarlige 2024, Kan
Anonim

Karakterer: Hester Prynne, Arthur Dimmesdale

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er Hesters straf?

For en moderne læser, Hesters straf for utroskab, at blive tvunget til at bære et skarlagenrødt bogstav som et skamtegn på sit bryst for livet, kan virke hårdt og usædvanligt. Men straf er ekstraordinært skånsomt i forhold til det bibelske og juridiske straffe der var til rådighed på det tidspunkt.

For det andet, hvad er Hesters 2 straffe. Hvad siger hendes straf om hendes samfund? Hesters straf , tildelt af hende dommere, er at stå på et stillads i tre timer med hende skamfuld baby, og fra det tidspunkt at bære et skarlagenrødt bogstav A på hende brystet til at betyde hende synd. Formålet med A er udelukkende for at skelne mellem synderen og de uskyldige.

Også at vide er, hvordan er Hester beskrevet i kapitel 2?

Hester , stolt og smuk, dukker op fra fængslet. Hun bærer et kunstfærdigt broderet skarlagenrødt bogstav A - som står for "utroskab" - på brystet, og hun bærer et tre måneder gammelt spædbarn i sine arme. Hester føres gennem den usympatiske skare hen til pillens stillads.

Hvad er Hesters straf-quizlet?

Hester skal stå på stilladset i tre timer for at blive hånet, og er forpligtet til at bære et broderet skarlagenrødt bogstav "A" på brystet resten af sit liv.

Anbefalede: