Hvor mange reaktanter er der i cellulær respiration?
Hvor mange reaktanter er der i cellulær respiration?

Video: Hvor mange reaktanter er der i cellulær respiration?

Video: Hvor mange reaktanter er der i cellulær respiration?
Video: HX ATP 2023 2024, Kan
Anonim

Oxygen og glucose er begge dele reaktanter i færd med at cellulær respiration . Hovedproduktet af cellulær respiration er ATP; affaldsprodukter omfatter kuldioxid og vand.

På samme måde kan du spørge, hvor mange reaktanter er der i cellulær respiration?

Denne ligning er ofte opdelt i to dele, den reaktanter og produkterne. Reaktanter er de molekyler, der begynder cellulær respiration , i dette tilfælde ville det være oxygen og glucose. Produkter er, hvad der dannes under cellulær respiration . Her er produkterne kuldioxid, vand og energi.

For det andet, hvilke to reaktanter skal der til for at cellulær respiration kan forekomme? Det to reaktanter, der er nødvendige for cellulær respiration er glucose og oxygen. Hvad er de tre produkter af cellulær respiration ? De tre produkter fra cellulær respiration er ATP-energi, kuldioxid og vand.

I betragtning af dette, hvad er reaktanterne af glykolyse og cellulær respiration?

Glykolyse er den første fase af cellulær respiration, og reaktanterne er et molekyle af glukose og to molekyler af ATP (adenosin

Hvordan kommer respirationens reaktanter ind i cellerne?

Det reaktanter i aerobic respiration omfatter oxygen og glucose. Ilt kommer ind i celle ved diffusion. Det transporteres først til celler via de røde blodlegemer. I anaerob respiration , såsom i gær eller bakterier, diffunderer glucosen ind i cellerne.

Anbefalede: