Hvordan kan streaktesten være nyttig til at identificere mineraler?
Hvordan kan streaktesten være nyttig til at identificere mineraler?

Video: Hvordan kan streaktesten være nyttig til at identificere mineraler?

Video: Hvordan kan streaktesten være nyttig til at identificere mineraler?
Video: SCP-261 Пан-мерное Торговый и эксперимент Войти 261 объявление Де + полный + 2024, Kan
Anonim

Det " streak test " er en anvendt metode til bestemme farven på en mineral i pulverform. Det streak test sker ved at skrabe et eksemplar af mineral hen over et stykke uglaseret porcelæn kendt som en " streak tallerken." Dette kan producere en lille mængde pulver mineral på pladens overflade.

På denne måde, hvorfor er streak nyttig til at identificere mineraler?

Det streak test er mest nyttig til identificere mørk farvet mineraler , især metaller. Når man tester for streak , det mineral skal knuses for at bestemme farven på dets pulver. EN streak plade er et uglaseret stykke porcelæn, såsom undersiden af en keramisk flise.

hvad tror du, det betyder, når du ser på striben af en stenprøve? Streak . Streak er farven på pulveret af et mineral. Til gør -en streak prøve, du skrab mineralet hen over en uglaseret porcelænstallerken. Tallerkenen er hårdere end mange mineraler, hvilket får mineralerne til at efterlade en streak pulver på tallerkenen.

Også spurgt, hvad fortæller et minerals streak dig, og hvordan tester du for det?

Svar: Minerals streak fortæller os om farven på mineral når den knuses til pulverform. Forklaring: Minerals Streak : Streak af en mineral er en farve af en mineral i pulverform. Det her prøve udføres ved at gnide en mineral på en uglaseret porcelænsflise kendt som streak plade.

Hvorfor virker streaktesten kun på mineraler?

Det ' streak test ' er en prøve som fortæller os nogle oplysninger om en mineral fordi pulveret, når det pulveriseres, har en diagnostisk farve - som nogle gange er forskellig fra den tilsyneladende farve på mineral sig selv (pyrit, for eksempel, er gullig, men har en grønlig streak , og hæmatit kan være sort eller rød, men er

Anbefalede: