Hvad er den første kvadrant på en graf?
Hvad er den første kvadrant på en graf?

Video: Hvad er den første kvadrant på en graf?

Video: Hvad er den første kvadrant på en graf?
Video: Coordinate grid (first quadrant) 2024, April
Anonim

Det første kvadrant er det øverste højre hjørne af kurve , det afsnit, hvor både x og y er positive. Sekundet kvadrant , i øverste venstre hjørne, inkluderer negative værdier af x og positive værdier af y. Den tredje kvadrant , nederste venstre hjørne, inkluderer negative værdier af både x og y.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er de 4 kvadranter på en graf?

De krydsende x- og y-akser deler koordinatplanet i fire sektioner. Disse fire sektioner kaldes kvadranter . Kvadranter er navngivet med romertallene I, II, III og IV, der begynder med øverst til højre kvadrant og bevæger sig mod uret.

hvilken kvadrant er punktet 0 0 i? Noter det point der ligger på en akse, ligger ikke i nogen kvadrant . Hvis en punkt ligger på x-aksen, så er dens y-koordinat 0 . Tilsvarende, a punkt på y-aksen har sin x-koordinat 0 . Oprindelsen har koordinater ( 0 , 0 ).

Udover dette, hvorfor er den første kvadrant positiv?

1 svar. Alan P. I første kvadrant både x-koordinaten og y-koordinaten er positiv så deres produkt er positiv som deres forhold er.

Hvordan skriver man koordinater på en graf?

Koordinater er altid skrevet i parentes, med de to tal adskilt af et komma. Koordinater er bestilte talpar; det første tal angiver punktet på x-aksen og det andet punktet på y-aksen.

Anbefalede: