Hvordan virker gravity hill i Bedford PA?
Hvordan virker gravity hill i Bedford PA?

Video: Hvordan virker gravity hill i Bedford PA?

Video: Hvordan virker gravity hill i Bedford PA?
Video: Quantum Gravity Exposed: The Dark History of Anti-Gravity 2024, Kan
Anonim

Besøg Bedford County

Beliggende i forstæderne til New Paris, PA (Syd Central Pennsylvania ) Gravity Hill er et fænomen. Biler ruller op ad bakke, og vandet løber den forkerte vej. Der er intet gebyr at vove sig ind på Gravity Hill . Det er ganske enkelt en vej i et fjerntliggende hjørne af Bedford County.

På samme måde, hvordan virker gravitationsbakker?

EN gravitationsbakke er et sted hvor tyngdekraft synes at være arbejder mod sig selv; hvor tyngdekraft synes midlertidigt ikke arbejde som det skal. Gravity hills er i deres kerne en optisk illusion. Landskabet i et område kan få en lille ned ad bakke til at se ud til at gå op ad bakke.

Ved siden af ovenover, hvor er gravity hill i Kirtland Ohio? Faktisk er Mentors berygtede Gravity Hill ” er en af mange, der spreder det amerikanske landskab. For at finde denne, skal du gå til King Memorial Road i Kirtland Hills . Find krydset af Little Mountain Road, og gå derefter omkring 100 meter forbi det. Det er der, magien sker.

På samme måde bliver det spurgt, om Pennsylvania har en gravitationsbakke?

Det Gravity Hill i Bedford County er den mest kendte i staten. Det er også det eneste gravitationsbakke i Pa.

Hvordan ruller tingene op ad bakke?

Objekter såsom træer og vægge, der normalt giver visuelle fingerpeg om den sande lodrette, kan hælde lidt. Dette skaber en optisk illusion, der får en let ned ad bakke til at ligne en op ad bakke hældning. Objekter kan se ud til rulle op ad bakke . Nogle gange synes floder endda at flyde mod tyngdekraften.

Anbefalede: