Er der sådan noget som mørkt lys?
Er der sådan noget som mørkt lys?

Video: Er der sådan noget som mørkt lys?

Video: Er der sådan noget som mørkt lys?
Video: Котенка просто оставили на обочине. Котенок по имени Роки 2024, April
Anonim

Der er selvfølgelig en "mørk " lys . Dette er nu ganske enkelt henviser til lys, der ikke er en del af det synlige spektrum. Det kaldes et sort lys, og er i bund og grund en ultraviolet lys.

På denne måde, hvad betyder mørk til lys?

MØRKT LYS KONCEPT. Diskrete og diskrete lysopsætninger, der sætter en mere naturlig stemning. Lys at er så diskret dig kan næsten ikke se lys kilde kan blive betegnet mørkt lys . Så dybest set dig kan se lys men ikke kilden, medmindre du er står direkte under den og kigger op.

Udover ovenstående, er der sådan noget som mørkt? Der er ingen sådanne ting som ren mørke hvor som helst i universet. Ethvert objekt ved enhver temperatur over det absolutte nulpunkt udsender sort-legeme-stråling, som er elektromagnetisk stråling ved alle frekvenser, med en frekvensfordeling relateret til objektets temperatur.

Desuden, er det muligt for et lys at være sort?

Fordi lys er uden for menneskets syn, er det usynligt, så et rum oplyst med en sort lys kommer til syne mørk . Der er mange typer sorte lys , herunder specielle fluorescerende lamper, LED'er, glødelamper og lasere. Disse lys er ikke skabt lige, da hver producerer et unikt spektrum af lys.

Hvordan laver man et mørkt lys?

Tage en lille strimmel klar klæbende tape og placer den over lommelygtens LED på bagsiden af din telefon. Farv nu forsigtigt området direkte over LED'en blåt. Læg endnu et stykke tape over det første, og pas på ikke at udtvære blækket. Gentag derefter det første trin, men denne gang med den lilla markør.

Anbefalede: