Hvordan adskiller planteceller sig fra dyreceller?
Hvordan adskiller planteceller sig fra dyreceller?

Video: Hvordan adskiller planteceller sig fra dyreceller?

Video: Hvordan adskiller planteceller sig fra dyreceller?
Video: Photosynthesis: Crash Course Biology #8 2024, Kan
Anonim

EN forskel mellem planteceller og dyreceller er det mest dyreceller er rund, hvorimod de fleste planteceller er rektangulær. Planteceller har en stiv celle mur, der omgiver celle membran. Det gør dyreceller ikke har en celle væg.

Folk spørger også, hvad er tre ting, der er forskellige mellem plante- og dyreceller?

De vigtigste strukturelle forskelle mellem plante- og dyreceller er de yderligere strukturer fundet i planteceller . Disse strukturer omfatter: kloroplaster, den celle væg og vakuoler. I dyreceller , mitokondrierne producerer størstedelen af det celler energi fra mad.

Ved også, hvad er forskellene mellem plante- og dyreceller-quizlet? Planteceller have en Celle Væg og en Celle Membran; Dyreceller har kun en Celle Membran. Dyreceller har et Cytoskelet, men Planteceller lade være med. Planteceller har Kloroplaster, men Dyreceller lade være med. Planteceller har en stor central vandvakuole; Dyreceller har kun små vakuoler.

Folk spørger også, hvad har dyreceller, som planteceller ikke har?

Dyreceller hver har et centrosom og lysosomer, hvorimod planteceller ikke . Planteceller har -en celle væg, kloroplaster og andre specialiserede plastider, og en stor central vakuole, hvorimod det gør dyreceller ikke.

Hvad er lighederne og forskellene mellem planteceller og dyreceller?

EN plantecelle indeholder en stor, enestående vakuole, der bruges til opbevaring og opretholdelse af formen på celle . I kontrast , dyreceller har mange, mindre vakuoler. Planteceller have en celle væg, samt en celle membran. I planter , det celle muren omgiver celle membran.

Anbefalede: